nazimaron9: August 2011

Wednesday, August 24, 2011

1st Doodle_hockey player


Doodles berjaya dihasilkan .
haha .tercipta lahh doodle saya yang pertama ..
hehe , ok x kawan2 ??

ni doodles untuk saya lahh
seorang pemain hoki .
haha ... syukorlahh kaw nakkk...
ade doodle ni ..


saya akan belajar lagi banyak utk men'create' kan doodle.
hehe .chow chin chaw ..
kawan2 jgn lupe klik mr.nuffng saye tuh .hehe ,thnx
tak nak klik pun xpe ..xkesah..huahau


Friday, August 19, 2011

Samsung Galaxy Ace sama taraf Iphone





Samsung Galaxy Ace adalah sama taraf dengan Iphone ,
Samsung lagi better lahh dari Iphone !



Kalau Iphone , ane de bluetooth babe !
kena transfer dlm laptop lahhh , sgt merumitkan ..
hahaha, bluetooth tu senang kalo nx trnsfer lagu ke gambar ke kt phone member kan
so, ini salah satu kelemahan incik Iphone ..

Sistem tuk samsung Galaxy ini adalah ANDROID ,
korang leh klik kat page sahabat blogger saya nih .
Adam Fikri , die ade update tentang kelebihan ANDROID

Samsung lahh smartphone yg terbaek skunk ..

Lagi info ttg samsung nih ..
Aplikasi samsung 75% adalah percuma !

Cth : Angry Birds full version adalah free ..
Kalau Iphone , ia tak bagi full version , so kalau nak ..kena beli lahh

Harga amat berbaloi lahh dari Iphone ..
RM899

Specifications korang klik kat sini k!

Haha, itu adalah pendapat saya .terpulang pada anda semua ttg Iphone + Samsung



Mourinho act like a child !

Semua sudah sedia maklum , semalam Barcelona telah memenangi
SUPERCOPA CUP ..

Dalam perlawanan yang sengit+terhebat semalam ,
antara REAL MADRID dan BARCELONA..
berlaku sekali insiden antara kedua-dua pasukan ini .

Sukar nak percaya ! Real Madrid n Barcelona boleh dikatakan
macam team adik beradik , sebab ..
majoriti player dalam both team ni ..adalah
player SPAIN ! ..

So, kenapelahh nx gado2 kan ..
teruk tuy diorg nihh!

Ok, saye nx cite sket sal insiden smlm .
Marcelo terang2 sengaja jatuhkan cesc fabregas ..
so, die dikenakan kad merah !
Start dr situ , berlakulahh pertelingkahan antara kedua2 pasukan .

Wahh ..Jose Mourinho pun join babe !
Die selamba berjalan ke arah coach Barca , Tito Vilanova ..
dan me'nenyeh' mata org tuh ! kerekkk sehh ..
pastu die blahh dengan senyuman puas aty ..
TV pun balas balek ,dengan menolak JM semula .

Memang CHILDISH !!

Tapi , malu babe JM nih!! Perbuatan die dirakam ..
ngek btoi ..apee pownn tak bolehh..
korang leh tgk video kt bawah nih .




Thursday, August 18, 2011

Tentang dia (anak datuk MK)!! untunglahh kan ..


This is my lovely person ever !
hehe , thnx god i hve her ..
she's the VVIP in my lyfe .

why ??

Becoz of her ..my english is improved .
Becoz of her ..my confindence level is improved
Becoz of her ..i'll be good gurlz
lot of becoz larhhh ..haha
She teach me everything about lyfe ..

Nobody knows about her lyfe ! her feeling !
ok ..kte tuka language BM lak ek ..
becoz I'M MALAY ! Proud to be MALAY !
hehehe ..


Sepanjang 5 tahun kenal ..3 tahun bru btoi2 kenal ..
dialah insan+wanita yang paling tabah dalam hidupnya
yang saya pernah jumpa !!
(tak boleh nx lbey2 cte sal ketabahan die ni ..haha)
Really proud of her ! seriously ...

Dia sanggup hadapi apa2 kemungkinan selagi dia di landasan yang benar ..
haha, tpi wa nx kutuk sket kt sini ..huahua ..
kadang2 dia ni klakar weyhh ..adoyai ...
kadang2 lurus bendul .hahaha ..tp die mmpunyai
gelak ketawa paling hebat abad ini .
kuang!kuang!kuang!

Dia adalah seorang guru di sebuah
sekolah yang ter'femes' tahap ke'busy'an nyer .
hehe . rmi cgu xmo sek kt sini .sbb berhantu kan mak limah ..haha
nama sekolah tu sgt hebat di persada marcapada n golongan2 hantu .
RPS (Royal Princess School) / (Ratu Pemungut Sampah)
hehe ..tulah gelaran dulu kala n shgga kini .


Ok.berbalik pada tajuk entry ni .
Saya anggap dia seperti kakak saya + mama saya + BFF saya ..
Tanpa dia ..saya tak mungkin dapat berfikir dgn lebih matang
dan berhati mulia seperti skrg ..hehe
Saya sayangkan dia !

Hey2 .One day ! I will be like you dear !
I'll be grad like u taw !
wahhh..xsabar lak ak nx abes study ..wlpun bru masok stdy .
hahaha ..untungllahh kan sape yang dah graduate tuhh.
Insyallah, kalau panjang umur ..saye akan jage die hingga akhir hayat .
saya akan balas segala jasa2 die terhadap saye lahhh kan .

Untuk manusia yang suka suki je menabur fitnah kt die ,
saya harap sgt ..batalkan lahhh niat murni korang tuh ,
kesiian kat die ni ha..hehe, tp kalo nx ckp jgk tak pe ..go on babe !
sebab die tak kesah pownn nyahh ..cume dia ade sedikit lahh perasaan sdey ..

Ok.lahh saya akhiri entry saye dengan ummul kitab .amin.


Tuesday, August 16, 2011

Masih terasa kekalahan Lee Chong Wei


hey u'olss..
arini ..saye masih lg terasa bahang kesedihan Datuk LCW ..
simpati + sedih tuk diri seniri jugak !
huahua ...kenape LCW kalah ???


2 kali dpt match point dlm final set smlm..
KENAPA??KENAPE??KENAPE??

Bila agaknya dapat tgk LCW kalahkn Lin Dan
dlm Kejohanan2 penting ek ..??
Tapi,
SYABAS Bro ...
smash Lin Dan ..takat celah kangkang LCW jew..
baek punyerrr teknik defend die ..
haha...conok sgt tgk LCW ..balas serangan2 LD !!
Padan muke LD !!


PUAS HATI SANGAT2 dengan persembahan LCW !

LEE CHONG WEI JUARA + KEBANGGAAN NEGARAKU !
LIN DAN JUARA DUNIA

LCW speaks :

"Kekalahan ini sangat perit, tetapi saya sudah mencuba sedaya upaya, mungkin nasib tidak menyebelahi saya"

"I may have lost the opportunity to become the country's first champion but I am coming back . I will back in 2013 to get it right"


Thursday, August 11, 2011

Jersi RPS Legend



baru je touch up sket jersi RPS Legend ..
hehe, i loikee...

khas utk pasukanku ..
sempena RPS Open nanti ..
yeehaa.....