nazimaron9: April 2012

Tuesday, April 17, 2012

Petang yang bosan

Jam 06:29 17 April 2012
Harini rase xbesh sanad2 , hari yang suram
selalu ptg2 mcm ni ade training hoki ..
tapi start minggu ni, training malam .
ptg ku sanad bosan ..nx study , tym skunk memang xmsok dah
so, update blog jela..nx joging tp xde geng . huh!

Tak pernah plak rase bosan mcm ni .
Kenapa lah TM(tanjung malim) ni xde shopping complex 
rase nak balik ipoh jeww..lahai...

Tapi, sebagai hamba Allah s.w.t 
kte kena bersyukur kerana masih bernafas sehingga ke hari ini .
Alhamdullilah .amin :D


Tuesday, April 10, 2012

1st Filem 3D Malaysia : 29 Februari



Kehebatan KRU diteruskan lagi 
dengan terhasilnya filem 3D pertama di Malaysia

Filem ini bakal ditayangkan pada 
30 OGOS 2012

Kita sebagai rakyat malaysia
haruslah support industri perfileman negara
Moga akan ada banyak lagi filem2 
yang bukan sahaja dari genre seram, komedi, kisah cinta
yang berlambak di pasaran sekarang ..

Yang dinanti rakyat malaysia pastilah kelainan dari yang lain
harap akan ada filem2 epik yang lebih banyak dan
kisah2 hidup tokoh2 sukan atau lebih kepada realiti .

hehe , pandangan utk industri perfileman negara :)

Jom kte tgk trailer movie 3D pertama Malaysia nih 




Monday, April 9, 2012

Aaron Aziz Bintang Paling Popular 2011

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ABPBH 2011

ternyata impak Ombak Rindu membawa tuah kepada semua yg terlibat dlm filem ni ..
terutamanya aktor paling hangat sekarang
Aaron Aziz, tambahan pula penyanyi lagu tema filem ini juga meraih 

Anugerah Penyanyi Popular Hafiz dan Pelakon Filem Wanita Popular Maya Karin
TAHNIAH buat mereka.

Dan yang paling penting ..
myIdol Abg Aaron Aziz , tahniah bro .
mule2 da rase xbesh sebab abg Aaron kalah
Anugerah Pelakon TV Lelaki Popular ..
risau dah deng kalau abg Aaron tak menang ABPBH kali ni..
ternyata rezeki masaih berpihak pada abg Aaron Aziz nih .
caya lahh !! sempat jugak die bawak drive M7 drinks ..
promote btul nih ..suke ..suke..


co cweet.. semoga hubungan mereka berdua berkekalan sehingga ke akhir hayat
tambahan pula bersama anak2 diorg yg comel gitu !


TAHNIAH AARON AZIZ

Senarai Pemenang ABPBH 2011

BINTANG PALING POPULAR
Aaron Aziz

PENYANYI LELAKI POPULAR
Hafiz

PENYANYI WANITA POPULAR
Yuna

ARTIS BARU LELAKI POPULAR
Johan Ariff As'ari

ARTIS BARU WANITA POPULAR
Tasha Shilla

PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
Aaron Aziz

PELAKON FILEM WANITA POPULAR
Maya Karin

PELAKON TV LELAKI POPULAR
Fizz Fairuz

PELAKON TV WANITA POPULAR
Fasha Sandha

ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
Johan RajaLawak

ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR
Didie Alias

PENGACARA TV LELAKI POPULAR
Zizan Razak

PENGACARA TV WANITA POPULAR
Fara Fauzana

PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
Fara Fauzana

PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
Faizal Ismail (FBI)


ANUGERAH KHAS

PENCAPAIAN SEPANJANG HAYAT
Datuk Sheila Majid

ANUGERAH SERI PERAK
Datuk Siti Nurhaliza


p/s : i want buy M7 t-shirt n accessories ..huhu :)

Thursday, April 5, 2012

Psikologi Sukan_Reasons To Exercise

Alhamdullilah , video ni berjaya dilaksanakan
fuhh ..sume keja last minit n hasil kurang menyenangkan 
time nx hasilkan video nih lahh..
i have personal probs ..
sangat sayu di dalam hati ..
Tapi, naseb baek berjaya jugak siap sebelum due date !'

Ok, to all bloggers out there ,
i need ur comment about this video .
please view it okayh !
ni assignment saya utk semester nih
Psikologi Sukan oleh Dr. Norsilawati

Makin anda view , makin byk jgk markah saya dapat t !
hehe  ..so , just klik n comment in youtube okayh !
please...please...

Lokasi pengambaran adalah di sekitar hometown ku !
IPOH mali talak sombong ,..hehe

Tolong view yew kawan2!




Then please view my BFF jugak 
abg Asraf Idris


abg Heykal


abg Nizam


Syuhada