nazimaron9: 1st injury in #HockeyLife

Friday, July 27, 2012

1st injury in #HockeyLife



Hey , i juz hve mood to update my blog, juz back from johor a week ago , entri kali ni saya juz nak
cte my injury during play . 1st tym in my hocky lyfe after 12 years play hocky . huahua..syukurlahh kaw nak masih hidup ..hehe :D

Kjadian berlaku minit '1 game bermula UPSI vs UPNM, xsangke kjadian tu blaku sepantas itu,
juz small impaction , then itz bleeding ! urghhh ..after c da blood, ak tros pejamkan mata , until sampai atas katil di bilik pembedahan kecil ...wahh..caraa....kihkih, #PusatKesihatanUTHM .

credit to my dear mommas #mamayaz , accompany me all da time during im in pain :D
"ijan stay wif me" datz da words during im on stretcher waiting for ambulans . hehe
okayh , sampai dlm bilik doc , diorg ckp kena jahit lah ..mm, xterkejut pownn, ak mmg sentiasa redha dengan apa jua keadaan skali pown .. , maka bermula lah kelas jahitan diorg kat kening ku ..hikhik
tak rase ape pown ..sbb diorg da bius kan . :D, selesai jahit, doc tu tnye nak main lg ke pasni ,
ak ckp la, mistilah doc ..so , ak suruh nurse tu balut kepala , sbb nak main ag pasni . hehe

then, im going out from datz room, cari #mamayaz , then she told me datz our team r down,
da kena 2-0, so im sad lorhh . pastu doc suruh msok balek , nx bg injection . mmm :( , sampai kat pdg,
terkejut berukkk makkk nyahh... da 10-0 , UPSI leading ..haha, tipah tertipu makkk...kihkih .
FT UPSI menang 13 - 0 .

tiba2 teringat bfore game start , i've told #mamanel , if scored 3 goals , i want Tony Romas , last2
score 3 stitches on forehead . hahaha ..melepas tony romas kaww ! hakhak . kbai !

oppss !ade lg , this is 1st time in my life , i've finished all da medicine .
#saya takut makan ubat