nazimaron9: #no title

Tuesday, July 31, 2012

#no title

Mood : Bosan


Ak ijan , sebagai seorang insan bernama ijan ,
ak kena tabah dalam mengharungi kehidupan ku sbg IJAN aka Noramizan .


2-3 hari ini , ak tak tahu menape ngan diri ak ni ha ..
mereng da kowt ! mungkin jgk ak blurr sbb da sminggu xjmpe kawan2 ak
kawan2 ak yg bersifat gila2 ! myHockeyTeam . hakhak ,
seriously ak bosan !  miss all my fwenz kat tg.malim :(


nak hang out ngan sahabat2 mereng ak kat ipoh ni ,
la ni bln ramadhan , sape nak layan ak , siang diorg kerja .. mlm terawih..
hurrmmmm :(
k.ety ade kt ipoh , tp die xsehat pulok ! kena tggu die sehat la..


Rutin ak tiap2 ari -->
Bgn tito --> Mandi --> On Lappy --> Keluar rumah (jusco,parade)
bazar ramadhan .. haha ,


Bile on lappy , da tentulah ak FB+Twitter
dan yg paling utama skunk ,
ak akan watch video ak score masum aritu , everyday without miss ! haha


Aku mmg tak suka duduk rumah . seriously TAK SUKA !
tapi sbb Opah ku ..ak kena jgk stay here ..hurrmm .
aku benci tgk gelagat manusia dalam rumah ni .




aku sukakan kedamaian + keseronokan + kebahagian !


Baru-baru ini ak dapat job from my beloved lecturer ..
job ni mmg feveret ak ! suke giler ..
im just finished chapter 1 n 2 ..selebihnya xstart nak wat lg ,da 2 ari ak leave mende tu ..
ak bosan ! ak xde mood nak buat ..i need to find sumthing to make myself happy !


tiba2 keadaan jadi rumit , beberapa jam yang lalu..
handphone problem . serius sedih gler !
handphone ak yg dlu pun mmg xleh gne da ! antar kedai , die prefer buy a new phone
so, use da old phone , then jadi lagu ni plak ! rosak !
ptot la otak ak pun 'hang' 2-3 harini ..hahaha..


so, lg tertekan hidup ak skunk ,
tp ak kena cool ! tabah hadapi segalaNya ..


myparents ..hurmm..
roadtax kereta wa mati , cara....
mmg xleh nak hang out lahh kan,
tapi ak tetap jgk guna kereta yg xde roadtax tuh ,
peduli ape !! ak bosan dok uma ..

tn.helmi ckp tggu bkak sem nanti baru die hidupkan roadtax kereta ku tu ..
wow, seorang pengawai polis ckp mcm tuh ?
nanti kena saman ..acane??? hurmm

tapi ak kena redha ..ni lah kehidupan ak sebagai insan bernama noramizan.

people dun understand what da real stories about my life
everyday, i'll spend 2-3 hours wif my dear mama , 
datz enough , to make me smile :)