nazimaron9: October 2013

Thursday, October 31, 2013

~meetingPS~

hey u'ollss, arini saya xattend kelas #FYP
sebab kena attend meeting sukan pelajar bersama dengan pengarah dan pengawai pusat sukan,
so, hasil dr meeting td, post mortem ttg kem masum yg lepas .
next event adalah yg paling penting dan utama !
SUKIPT
MASUM Fasa 1/2014

After break sem ni, semua atlet diwajibkan utk menjalani
latihan strength and conditioning yg akan di handle kan oleh abg napi .

SUKIPT akan berlangsung pada 4-16 Februari ..
perghh..esoknyew plak 17 Februari bermula lah
Latihan Mengajar saya...huaaa...wa jadi ckgu maaa....
*i choose my ex-school RPS . yeehaaaa

Saya berharap sgt kawan2 saya ..teamates saya
dapat bagi kerjasama untuk turun training ..
Xbanyak n xsusah mane pown yg pusat sukan minta ...
Just play n do ur best...

Itu jer...yg msok UPSI atas pertolongan insan lain,
harap sgt ade kesedaran..org minta tlg main hoki jeww..
itu je cara nx balas jasa..ikhlaskan hati .
Insyallah segala urusan dipermudahkanNya....

Monday, October 28, 2013

Indoor Hockey Open UPSI

Hey..itz about hockey again..

Indoor kali ni, ak xdpt perform dgn baik
semua gara2 demam..hurmm..
actually, seminggu bfore demam, just sakit tekak jer..
xsangka lak kena demam on tournament day start . huh !

Inilah dikatakan bukan rezeki saya tahun ni
untuk play indoor hockey with my real performance
saya redha dengan ketentuanNya..

Apa yang menyedihkan..apabila, ade setengah pihak
salahkan saya sebab terlalu layankan sgt sakit saya..
Kemonn,,korg letak diri korg kt tempat ak..

Bila demam..performance totally DOWN !
kalau korg kat tempat ak..
Aku yakin korg akan salahkan coach sebab tak faham korg..paksa korg main
walaupun korg demam..seriously !

Ak betul2 berusaha utk main..tp korg xrase ape ak rasa masa main..
kepala ak berat..ak hilang fokus..cuba nx kembalikan fokus..
tapi body over mind..badan ak betul2 xmampu..

tp ak gagahi jgak ! semangat nak main ak tinggi !
tapi ak terus disalahkan..relax r..mulut korg mmg cam longkang..
so watpe ak nak amik kesah kan..tp sedih korg wat cmtu..

ak bkn mintak utk kalah...
ak bukan mintak utk demam..

Alhamdulillah dapat jugak tempat ke3
tumpng gembira dgn kejayaan team laki, berjaya jadi CHAMPION !

Sekurang-kurangnya kita kena sedar bkn selamanya kita diatas..
Tahun lepas kita JOHAN, tahun ni kita jatuh
Tahun lepas lelaki xdpt ape2, tahun ni mereka JOHAN.

Ak bersyukur dgn rezeki yg diberi .



Tahniah Badol, pemain terbaik kejohanan


Tuesday, October 22, 2013

Our Dad. Our Hero . CONGRATZ !






This is my father .
Tuan Helmi gelaran diberi .hehehe

Alhamdulillah, my dad berjaya dikurniakan pingat oleh Yang Dipertuan Agong
pada 22 Oktober yg lalu ..

Pingat Kesatria Pasukan Polis




Tahniah Abah !
Maaf sebab xdpt hadir, lgpun 2 org je boleh msuk..
sorry quite busy in UPSI.



Mydad r really hardworking person ever..
always outstation dari ak kecik smpai la niii..

Abah seorang yg terlalu jujur dan amanah dalam jalankan pekerjaannya..
Prouf of u my dear Abah !

Moga abah terus sihat selalu dan dikurniakan rezeki yang berpanjangan dariNya.
Amin . 

credit photo : dear hanis my younger sis...