nazimaron9: February 2014

Sunday, February 23, 2014

Larian Puteri RPS 2014

This is da best event ever in RPS !
Hati rasa tenang bila semua terpendam dpt diluahkan ...
Darah rps masih kuat mgalir dlm diri....
7tahun ak di rps...xpernah rase gembira mcm la ni...
Hahaha..Guru Sukan dilabel.sombong oleh seorang hamba Allah yg bru 2bulan.bersama RPS...
Senang jeeee judge org cm gitu !
Ok.xnak cte pjg sal hamba Allah tu....
Larian Puteri RPS tahun ini diadakan di kawasan perumahan berhampiran sekolah sahaja...bfore this kat pdg polo..
Tahun ni meriah apabila, pengetua sporting+ckgu2 yg sempoi..termsuk diri dengg ni haaa sbgai guru praktikum..
Bakti tros merudum jatuh selepas zaman kegemilanganku di rps..
Johan keseluruhan = Yakin
N.Johan = Murni
3rd place = Bakti
4th place = Setia
Kalo zaman deng dolu...Yakin n Murni selalu berada dibawah..la ni da rotate.Haha

Thursday, February 20, 2014

Terima Kasih Dr. Ruaibah Yazani . MamaYaz

Result semester 6 yang paling aku nantikan .
Sepanjang sem ni, mcm2 jadi kat koi ...
Tambahan pulokk, koi selalu keluar kelas sepanjang sem ni.

Alhamdulillah , result kali ni masih maintain dan DL again..

Thanks my beloved mamaYaz .

TerimaKasih sebab bagi A pacak utk subjek Hoki (mase sem 3) 
dan yang paling penting
still giving me A pacak utk Latihan Industri...


Malu sebenarnya nak cakap depan2.. hehe,
so entri kali ni khas utk Dr.Ruaibah Yazani Bt. Tengah (mamayaz)

Untuk Latihan Mengajar, sekali lg di bawah penyeliaan
Mamayaz, hope still deserve A pacak. haha
Insyallah, akan gunakan ilmu yg ada untuk mendidik adik2 RPSian ku . hahaha

Insyallah, akan gunakan segala jenis kaedah pengajaran yang telah diajarkan.. hehe
Xkan ku sia-siakan pengajaran papa shan selama berpanas di padang UPSI.


Wednesday, February 19, 2014

SUKIPT 2014


Kenangan yang TAK berapa nak manis,
kami gagal sempurnakan peluang keemasan yang diberi ..

Selangkah je lg kaki nak ke final, tapi kami gagal..
Tak semua yg kte impikan akan dapat semudah itu,
banyak lagi perlu diperbaiki ...

Sumpah , ini satu2nya tournament yg amat mengecewakan !
tak pernah sedih mcm ni sepanjang main hoki . hurmmm :D

Dlu, mase sekolah kena drop pun x rase sedih gini, hahaha
Tapi walau macam mane pun,

ATURAN ALLAH ITU INDAH

Pasukan upsi berjaya mendapat tmpat ke4 setelah tewas kepada Uitm
 dalam perebutan pingat gangsa SUKIPT, hukhuk
(ulangan masum 2013) .

Adakah hoki upsi terus berada di tanggan ke4 dalam sukan hoki antara IPT ??
Sampai bilakahhh ??



Thursday, February 13, 2014

Birthday present from IBU

This vacation yg xdirancang..tup..tup ckp nx p holiday jeww..then bring us to universal studio singapore ! Wahh exciteddd...then my beloved mother said, this is birthday present to us ..

Last time ive been here on 2010..4years ago, but datz time so many people !! This time, we choose weekdays..so less people..hehe.enjoy !!

After finish my last paper for this sem..back to ipoh n next day go to JB..

1st day, check in tune hotel with rm236 (3day2nite) . Hehe murahkan..jimat kos sebab nx shopping kt USS.. rm236 tu including with bus ticket to USS.. rm25 per person (Odyssey Bus). Malam merayap2 serata JB..Our dinner kt kdai fans ManUnited..atau lebih dikenali sbgai Manyoorr..hahaha..adoi,naseb baek ak tak pakai bju chelsea mlm tu..hihi..
Kedai makan ni mmg best !! Siap ade live band ag... Restoran Singgah Selalu (JB Old Trafford) ..dekat je ngan tune hotel n berhadapan danga bay..

2nd day, early in da morning..bgerak ke sgapore..n have much fun there till 7pm..gerak blik hotel mnaiki bas yg sama.